Club collect (betaalsysteem)

Voor de inning van de contributie is WMC een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens de club naar ieder lid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u de betaling per iDEAL of automatische incasso voldoen.

Bij betalingen met iDeal is het alleen mogelijk om de contributie ineens te betalen. Bij automatische incasso kunt u aangeven of u ineens of in vier termijnen wilt betalen. Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Indien u heeft gekozen voor automatishc incasso in vier termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een bericht per email of SMS. Indien u de contributie storneert, wordt de rekening verhoogd met € 3,50, ook als u een termijn storneert.

Indien de club nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres zult u een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook doorgeven aan de penningmeester of de ledenadministratie.
Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op:

Wat betekent dit concreet ?

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie inning over.
ClubCollect zal binnenkort via SMS en email contact opnemen met alle leden (vergeet daarom niet om alle adres- telefoon- en email wijzigingen altijd door te geven aan :

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie inning over.
ClubCollect zal binnenkort via SMS en email contact opnemen met alle leden (vergeet daarom niet om alle adres- telefoon- en email wijzigingen altijd door te geven aan ledenadministratie@sv-wmc.nl of penningmeester@sv-wmc.nl).
De betalingsverzoeken worden verstuurd via SMS en email. Door op een link te klikken komt u in het betalingsportaal van ClubCollect.
Hier kunt u kiezen om uw contributie in een keer te betalen of in vier termijnen.

Email ledenadministratie

OF