D-Pupillen

G-spelers 19 jaar en ouder

G-spelers t/m 18 jaar

Kledingfonds

Senioren en Jeugdleden betalen €10,00 voor het kledingfonds.

zaalvoetbal Senioren betalen €10,00 voor het kledingfonds.

Belangrijke informatie over het lidmaatschap veldvoetbal:

Voor de inning van de contributie is WMC een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens de club naar ieder clublid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kunt u aangeven deze betaling in een keer te voldoen of in vier termijnen. Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Indien u heeft gekozen voor vier termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per email, SMS of brief. Indien u de contributienota na de vervaldatum voldoet, word de rekening verhoogd met 5 euro.

Indien de club nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zult u een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan de penningmeester of de ledenadministrateur.

Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.nlcollect.nl

Wat betekent dit concreet ?

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie inning over.
ClubCollect zal binnenkort via SMS en email contact opnemen met alle leden. (vergeet daarom niet om alle adres- telefoon- en email wijzigingen altijd door te geven aan ledenadministratie@sv-wmc.nl of penningmeester@sv-wmc.nl
De betalingsverzoeken worden verstuurd via SMS en email. Door op een link te klikken komt u in het betalingsportaal van ClubCollect.

Hier kunt u kiezen om uw contributie in een keer te betalen of in vier termijnen.
De betalingen verlopen via IDEAL en zijn daarom 100% veilig.