Sponsoren bedankt!

Beste leden van WMC,
Misschien hebben sommige van jullie het wel zien staan of gehoord. Ik (Richelle Olbers) had een bus neergezet zodat mensen mij konden sponsoren voor het goeie doel Mappa Mondo. Toen hij een tijdje had gestaan haalde ik hem weer op en thuis was ik blij met het bedrag wat jullie erin hadden gedaan.
Zo heb ik samen met 2 andere vriendinnen ook nog andere sponsoren wezen zoeken. En dat was met succes. Ik ging in mijn eentje de zwem4daagse doen. (11t/m 15 juli). 2 weken na de zwem4daagse hebben we op donderdag 21 juli 2016 het geld persoonlijk in Nieuwegein bij het hoofdkantoor van Mappa Mondo gebracht. De mensen waren ontzettend blij dat wij dit hadden gedaan voor hun.
Ik zal het niet nog langer maken. Het enige wat ik en mijn 2 vriendinnen hiermee wil zeggen is:
SPONSOREN ONTZETTEND BEDANKT VOOR JULLIE BIJDRAGEN AAN HET GOEIE MAPPA MONDO.

Met Vriendelijke Groet:
Richelle Olbers
Mappa Mondo 1

Mappa Mondo 2