Sponsoring

Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijfsnaam te koppelen aan onze sportvereniging met als doel het vergroten van uw naamsbekendheid en het ondersteunen van de voetbalsport in de regio Heerhugowaard. De sponsorcommissie van s.v. W.M.C. wilt u graag adviseren over de sponsormogelijkheden die wij zoal bieden.
Sportvereniging W.M.C. hecht veel waarde aan de relatie met het bedrijfsleven omdat haar voortbestaan niet alleen te danken is aan haar leden, maar ook aan de sponsoren in de regio. Sportvereniging W.M.C. in Heerhugowaard is opgericht in 1975. Deze vereniging bestaat dus alweer heel wat jaren. In het begin was het pionieren met beperkte middelen, tegenwoordig zijn we volop in beweging.
S.v. W.M.C. is een vereniging met circa 400 leden en hoopt binnen enkele jaren uit te groeien naar een vereniging van circa 600 leden. Voorop staat dat zoveel mogelijk kinderen met veel plezier, sportief bezig kunnen zijn op het voetbalveld. Maar ook onze senioren beleven veel plezier aan de voetbalsport en met onze 1e teams op de zaterdag en de zondag hopen we op niet al te lange tijd op een hoger niveau te spelen.
Diverse vrijwilligers houden de sportvereniging levendig. Iedere werkdag en in het weekend staan trainers, bardiensten, scheidsrechters en commissie- en bestuursleden klaar om van het voetbalseizoen een sportief en gezellig jaar te maken.
Zoals gezegd sv-WMC kan niet zonder vrijwilligers en sponsoren en wij hopen dat we u interesse gewekt hebben om een aanvraag te doen voor een sponsorgids die wij graag persoonlijk aan u willen overhandigen en u willen vertellen over onze mogelijkheden. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.
Wij hopen u graag als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen.

Wat voor informatie wilt u hebben over sponsoring

De Twaalfde manDe Club van 100Uw bedrijfsnaam verbinden aan onze club